За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотел Abora Buenaventura by Lopesan Hotels се намира в централната част на известния Плая дел Инглес в южната част на остров Гран Канарияна 15 мин. (500 м.) от плажа, и на 32 км от летището на острова. Наблизо (около 300 м.) се намира търговска зона с шопинг центрове, ресторанти, барове и др. 

В стаите

Abora Buenaventura Rooms

Made up of 8 floors that are seamlessly linked by 9 lifts, the Abora Buenaventura hotel has 724 spacious standard double, family, double deluxe or adults only rooms, all with two single beds. The double standard , double standard views and the double family rooms are also equipped with a sofa bed so that one or even two more people can stay. The rooms also have a complete bathroom, a large furnished balcony, a satellite TV, hair dryer, and surchargeable services as direct line telephone, a safety deposit box and minibar.

На територията на хотела

Този 4-звезден хотел се състои от 8 сгради, разполага с 1 открит басейн, заобиколен от палми, детски басейн и хидромасажна вана. Осигурен е безплатен WiFi. Abora Buenaventura предлага разнообразна развлекателна програма за възрастни и деца. Гостите могат да ползват фитнес залата безплатно. Хотелът разполага и с център за тайландски масажи, който може да се ползва срещу допълнително заплащане. Abora Buenaventura by Lopesan Hotels разполага с 1 ресторант на шведска маса и снек-бар. Има също 2 бара край басейна. Рецепцията е денонощна и предлага коли под наем и обмяна на валута. В хотела на място ще откриете също козметичен салон и различни магазини.

За да отговори на нуждите на всеки отделен гост и да гарантира най-доброто изживяване на Abora, хотелът е разделен на две различни пространства: Само за възрастни и Семейства. Последното споменаване разполага с фантастичен детски басейн с независима зона за игра на вода. Хотелът разполага с 3 басейна: големият басейн „Остров” с площ 296 м2, басейнът „Холидей” (260 м2) и басейнът „Аборитос”, голям с площ от 50 м2. Освен това зоната само за възрастни разполага с джакузи.

Хранене

Хотелът предлага настаняване на база Халфборд (полупансион) или All Inclusive, обхващащо трите му гастро обекта. Всеки се един е с различни хранителни стилове, с широка гама от продукти.

Основното заведение за хранене в хотела е бюфетът sABOReA, разположен вътре в сградата и на откритата тераса. Предлага закуска, обяд и вечеря на шведска маса както с топла, така и със студена кухня. Вечерята в двата ресторанта предлага на гостите различно кулинарно изживяване почти всяка вечер. Освен бюфет, на разположение на децата е широка гама, адаптирана към техния вкус, възраст и нужди (разнообразни саксии за бебешка храна, консерви по заявка, млечни продукти, горещ шоколад и др.)

Има Snack & Go място също в заведението и с открита тераса, идеално за клиенти, които предпочитат да се хранят на открито. Той предлага три различни гастрономически места:

- италиански: сигурен залог за любителите на заведения за бързо хранене в италиански стил, базирани главно на пици, брускети и панини.

- Бургер: точно както подсказва името му, втората зона Snack & Go е специализирана в вкусни хамбургери. Той също така сервира хот-дог, пържени картофи, хапки, гарнитури и различни гарнитури, така че да можете да сглобите ястието по ваш избор.

- Здравословно: идеално за тези, които наистина се грижат за това, което ядат. Този обект предлага свежи, здравословни ястия с плодови и зеленчукови смутита, салати, багети, пшеничени и царевични обвивки и сандвичи с вегетариански пълнежи.

Споделяйки същото пространство като фоайето на хотела, 24/7 by Abora area предлага на гостите си услуги за напитки и закуски 24 часа в денонощието. Два вида сандвичи, сладкиши, вода, сокове, безалкохолни напитки, кафе, бира, вино и сангрия съставляват денонощното предложение на Abora.

 

Ол инклузив работно време: от 11: 00h до 11: 30h *
* С изключение на 24/7 Abora, която работи 24 часа

sABOReA Бюфет

❖ Закуска
От 8: 00h до 10: 30h
Избор на бюфет с топли напитки и сокове.

❖ Обяд
От 13: 00h до 15: 30h
Избор на бюфет, с напитки от кранове: минерална вода, сокове, вина, сангрия, безалкохолни напитки и бира.

❖ Вечеря
От 18: 30ч до 22: 00ч 
Вечеря на шведска маса със седмична ротация и пет тематични гастрономически вечери. Избор на бюфет, с напитки от кранове: минерална вода, сокове, вина, сангрия, безалкохолни напитки и бира. На децата се предоставя специална зона в непосредствена близост до основния бюфет, където има оферта, която е съобразена с техните вкусове и нужди.

Snack & Go
(Вътрешно пространство и открита тераса)
Четири различни гастрономически области:

- италиански: с предложения на базата на пици и брускети.
- Бургер: предлага различни видове хамбургери, хотдог, гарнитури и различни гарнитури, така че всеки гост да може да създаде своето ястие точно, както му харесва.
- Здравословно: с предложения, които се различават всяка седмица, въз основа на опции като плодови смутита, салати, багети, обвивки, пшенични тортили и сандвичи, всички с вегетариански опции за пълнене.
Напитки от кранове за разпределение, разположени в две зони за самообслужване: вода, сокове, вино, сангрия, безалкохолни напитки, бира и кафе.
Храна: от 11: 00h до 23: 00h
Напитки: от 11: 00h 23: 30h

24/7 от Abora
(Зона за самообслужване във фоайето на хотела)

Дозатори за вода, кранове с дозатори за напитки, безалкохолни напитки, сокове, бира, сангрия, вино и кафе.
Десерти и сладкиши и два вида сандвичи.
Нон-стоп, 24 часа

Лоби бар и тераса
(Вътрешно пространство с външна тераса)

Пълно осигуряване на напитки, кафета и чайове, дълги напитки и коктейли, всички те са описани в менюто. Този бар предлага на гостите си и първокласно меню с напитки на много приемливи цени.
От 18: 00h до 00h

Барoве на басейна
Пълна селекция от напитки, смесени напитки и коктейли. В този бар на разположение на гостите освен менюто им е и първокласно и първокласно меню с напитки на добри цени.
Бар Island: От 10: 00h до 18: 00h
Бар Holiday: От 10: 00h до полунощ

Ресторант Таро
(А ла карт ресторант услуга)

Попълвайки кулинарното предложение, ние предлагаме възможност за а-ла-карт ресторант със селекция от разнообразни гастрономически предложения, повлияни от средиземноморската и местната кухня. 
От 19: 00h до 21: 30h

Плаж

Един от най-популярните плажни курорти в Гран Канария е пълен с нощни клубове, супермаркети, кафенета и други забавления за млади хора. Животът тук не спира дори през нощта.

Туристическата зона край бреговете граничи от една страна с центъра на Маспаломас, а от друга с Сан Агустин. Широк пясъчен плаж се простира на 3 километра по красивия южен бряг. 

Повечето ресторанти и хотели са концентрирани в северната част на плажа. 

Забавление

Хотелът предлага удобства за семейства с деца, като например допълнителна услуга за гледане на деца (срещу допълнително заплащане) за гостите, които поискат това. Малките, които отсядат в двойната фамилна стая, могат да се насладят на различни дейности с талисмана Abora Panchi: сесии за разказване, специална закуска за рожден ден и едно хранене през седмицата (закуска или обяд), в което могат да участват и други деца от хотела. 

С цел улесняване на покупките на гостите, хотелът е предоставил павилион с вестници и списания.
Освен това гостите могат да посетят фантастичен фризьор, наличен в хотела.

В рецепцията на туристическия комплекс могат да се правят парични обмени и да се резервират други развлекателни дейности на острова.
Хотелът предлага и допълнителни услуги като медицинска помощ (с/у заплащане) за своите клиенти и собствен паркинг.

Спорт

Abora Buenaventura by Lopesan е хотел, ориентиран към своите гости, които се забавляват. Всяка седмица той подготвя творчески и развлекателни дейности на различни езици, които водят до съвместно преживяване с цел гостът да има широка гама от възможности за забавление и да сподели уникални, незабравими моменти със своите спътници и дори с останалите гости на хотела  Всеки ден има определена различна тема, с различни видове дейности и динамика. По този начин, в зависимост от вкуса си, гостите могат да изберат вида дейност, която желаят да извършват всеки ден от почивката си. Например тези, които обичат да бъдат активни, могат да изберат спортната програма и да постигнат физически цели по време на ваканциите си. Други разнообразни опции, насочени към всеки вкус, са на разположение в развлекателната програма.

Хотелът разполага и с оживено нощно шоу, където през лятото могат да се насладят на представления, музика и партита край басейна.

По същия начин децата ще се чувстват като звезди на шоуто с тази пълна развлекателна програма. През цялата седмица малките могат да участват в различни игри на открито, спортни състезания и културни дейности. В клуба на Alborito’s децата се занимават с изкуства и занаяти, гледат детски телевизии и видеоклипове и посещават развлекателни предавания, създадени специално за тях, плюс дори има мини дискотека с нашия талисман Abora Panchi.

Abora Buenaventura от Lopesan Hotels предлага разнообразни спортни дейности и игри безплатно, като фитнес, както и широк спектър от опитни дейности (с допълнително заплащане), които да се развият в района. Всичко това ще направи незабравима почивка. За да увеличи максимално мобилността на гостите, Abora Buenaventura от Lopesan Hotels предлага безплатен трансфер, който ходи от хотела до плажа няколко пъти на ден.

Оценки и коментари